fredag 11 februari 2011

VALPAR VÄNTAS !

Chili är nu konstaterat dräkig, med ultraljuds undersökning! Man kan ju inte se exakt antal valpar, men där var fler än en i alla fall och de valpar som sågs såg jätte bra ut, små tickande hjärtan och den ena såg nästan ut att ligga och boxas lite :)

Tyvärr så glömde jag kamera (och mobil med vettig kamera) hemma så  blev ingen bild på ultraljudet och småttingarna i magen, men här kommer bild på dom blivande föräldrarna :)

Jag är såå glad och det ska bli såå roligt med små bebisar igen.

Valparna beräknas att landa under vecka 11. (mitten på mars), dom kommer då bli leveransklara när dom är 8 veckor ( mitten på maj).


Chili & Amos


Nita och Tindra är även inbokade på Malmö internationella i mars, så det ska bli spännande. Vi har även passat på att boka in oss på en inofficiell utställning innan dess, det var ju ett tag sedan vi var inne i ringen..
För Chilis del blir det ju mammaldeigt i vår, men efter valpflytt och efter hon kommit i form igen så ska vi ge oss ut med henne på utställning med, men nu är det mammaldeighet för hela slanten för hennes del.
Är såå glad och förväntansfull över dessa små valpar som snart ska komma (snart och snart, för mig kommer det kännas som en evighet dit).
Scarpetta's Red Roaring Pontiac X HUJCH Courtesty Title Penélope


Amos

Öga: U.A x2
L2HGA: Gen. Clear
MH: Genomfört med 1:a på skott
Utställning: utställd med 1:or i kv och reserv i kk (flertalet BIR och BIM med HP samt BIG-3 BIG-r)

Chili

HD: A
L2HGA: Gen. Clear
Hc: Gen. Clear
Utställning: Ungersk junior Champion! 3x Cert 1x Cacib 1x res.-Cacib BIR Bästa junior Bästa juniro tik i Ungern 2009 3:e Bästa tik i Ungern 2009 4xHPJ

Inavelsgrad: 0%

Både Amos och Chili är trygga och stabila hundar som fungerar bra med både barn och andra hundar. Dom är friska och sunda, utan några problem, ett mycket vackert exteriört och bra temperament.
Amos är en aktiv och kreativ kille, Chili är en mysgroda som älskar att mysa och vara ute och leka.

Valparna kommer vid leverans att vara:
- registrerade hos SKK (stamtavla)
- Veterinär besiktade
- Avmaskade
- Chippade
- Vaccinerade
- Doldafel försäkrade hos Folksam i 3 år
- Genetiskt fria från sjukdommen L2HGA (dom kommer varken att insjukna eller föra genen vidare)

Alla valpar kommer att växa upp i hemmiljö, i vår familj med både barn och andra hundar. Dem kommer att socialiseras samt miljötränas och vara vana vid hantering. Givetvis är dom uppväxta på kvalitets foder.

Med sin valp får man ett valppaket som innehåller:
- Foder
- Tuggisar
- Godis
- Leksak
- Filt som luktar mamma och syskon
- Dvd "välkommen valp"
- En mapp med valpens alla papper (stamtavla, vaccinations intyg, vet. besiktning, lite tips och råd mm mm)

Det går redan nu bra att höra av sig och anmäla intresse för en av de kommande valparna, tinga kan man dock inte göra innan valparna är födda och vi sett att alla mår bra.
Finns intresse så maila ( kennel-devilsangel@live.se ) gärna några rader om er, vad ni söker, era planer och vad ni kan ernjuda en av valparna så återkommer jag.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar