måndag 6 juni 2011

Varm helg = Båthelg

Ja nu har det varit riktigt varmt..
Tur att man bor där man göra och att vi har en båt som man kan åka ut med när det blir för varmt.

Tjejerna (Nita, Piggelin & Chili) har inte åkt båt tidigare så tänkte ta med dem en och en till att börja med och se vad de tycker om det hela. :)

I förrigår (lördag) tog vi en tur ut till ön (Hallandsväderö för er som inte vet vilken ö jag menar). Nita stog först på tur att åka med :) Hon avskyr att duscha (nog bland det västa hon vet), det har hittills varit helt ok att skringa ut i vattnet och hämta pinnar, leksaker och dyl. men inte så längt så hon inte bottnar...

Kort och gott Nita ÄLSKAR att åka med i båten och va ute på ön och bada :)
Till en början så uppfann hon en egen simmstil, sjunk till botten och hoppa, sjunk till botten och hoppa, sjunk till botten och hoppa.. Var ju väldigt grunt där vi var så hon sjönk inget långt men det såg roligt ut kan jag lova.. Men sedan gick det ganska så snabbt så fick hon klämm på hur man simmar och hel lycklig var hon.

Igår tog vi en tur till och denna gången var det Chilis tur att åka med. :)
För henne är det inte lika mycket pest att duscha som för Nita, bada är ju helt okej.
Men åka båt var inte hel skoj i början, men det gick bättre och böttre. Bada och simma var dock hel skoj :)
Batterierna på kameran tog tyvärr slut under båtfärden så det vlev bara några bilder på Chilisen i båten..

Vi hade tänkt ta en tur ut idag med, det är ju ännu varmare idag, men det blåser oxå en del vilket gör att det inte är riktigt lite skoj att åka båt, och kanske speciellt inte för Piggelin som aldrig provat och antagligen inte kommer tycka det  är super skoj då hon knappt är intresserad av vatten alls..
Men det får bli en annan dag.

Åkte och köpte en ny lite pool till hundarna idag, Nita hade jätte kul i den, Chili plaska gärna om där va leksaker i, Piggelin gick i 2 ggr, en gång med 4 tassar och en gång med 2 tassar haha hon är inte lika glad för det där som dom andra 2 och då speciellt Nita.

1 kommentar: