lördag 23 juli 2011

Nitas MH

Imorse bar det av till Revinge Hed för Nitas MH..
REGN, Nita hatar regn hon går normalt inte utanför dörren om det regnar ute (det gör inte Piggelin eller Chili heller för den delen).
Kan säga att det påverkade nog henne lite, hon va lite "låg" och inte lika glad och sprallig som vanligt, men men.
Hur som helst det gick bra, men det e en liten feg mamma gris till kamphund jag har HAHA
För det första så har hon inget intresse av att kampa, leka med trasa.. Så dom bitarna gick ju sisådär, hon vill jaga men fremst mysa haha
Jakten efter "haren" var inte heller så intressant, hon sprang efter en bit andra gången..
Under momentet aktivitet/pasivitet så stog hon och betade gräs, som vanligt haha Har man inget vettigt eller roligt att göra så kan man alltid passa på att beta lite... Det är iaf våra "hobby-kossors" måtto.

Hon gjorde undanmanöver både på overallen och skrammlet. Overallen var hon inte så intresserad av och tyckte inte heller att hon behövde gå väldrigt nära den sedan. Skrammlet släppte hon och brydde sig inte alls om sen.
Till en början tyckte hon att spökena var ok, men när dom började komma "för nära" så valde hon att sätta sig bakom mamma. Hon följde mig som ett plåster när jag gick närmare dom och dom va ju roliga när hättorna kom av, de va ju människor under :)
Skottet gick bra, hon reagerade/markerade var ljudet kom ifrån, en snabb koll och sedan var det bra med det.
Hon visade inga som helst hotbetenden under hela dagen, och även om hon reagerade starkt på vissa delar så släppte hon och kom snabbt över det och kunde leka och kela (vilket hon föredrar).

Nita fick som komentar att hon var inte mycket till "kamphund" eftersom hon inte alls var intresserad av att kampa med trasan och dessutom är en mammagris Haha. Men dom tyckte alla att hon var en jätte trevlig och fin hund. Social och glad, än om hon var lite "låg".

Jag visste redan innan att Nita inte är en tuff hund. Men hon har ett hjärta av guld och är genomsnäll, finns absolut inget ont i henne.
Sedan är hon ju en mammagris rakt igenom, så det var väldigt konstigt för henne att jag varken tittade på henne eller pratade med henne vissa bitar av MHt, men det är ju så det går till..

Är hur som helst nöjd med dagen och Nita (även om on kunde varit lite tuffare haha).

Då jag åkte ner själv blev det inga bilder tagna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar