fredag 6 maj 2011

Veterinärbesök & bus i havet :)

Åkte imorse till veterinären med Emma och Amos.
Trots att Amos nu i sommar blir 5 år så har vi beslutat att göra en röntgen på honom.

Enligt veterinären (en mycket erfaren herre innom området) så tyckte han att för Amoss ålder så såg det bra ut! Han skulle sätta 0/0 på armbågarna (som såg helt felfria ut) och C lbp/C på höfterna. På ena sidan var där väldigt väldigt lite pålagring, han tyckte absolut inte att han borde få högre grad än C på båda höfterna. Men det är SKK som avläser och bestämmer vad dem tycker.
Veterinärens ord var i alla fall att det såg väldigt bra ut för hans ålder, det är jag glad för!
Amos mår ju bra och är frsik och problemfri.

Sedan bar det av hemmåt och för att underbara Amos skulle få vila i lugn och ro där hemma så tog jag och Emma ut dotterna Tindra på en långtur vid havet med kompisen Nita =D Tjoohoo vad skoj dom hade!
Leker jätte bra och fint ihop och hade verkligen toppen skoj. Nita tycker det är super skoj att plaska i vattnet, vilket Tindra aldrig varit förtjust i. Men det smittar av sig och vi har bildbevis på att lilla damen Tindra har varit ute och plaskat hon med =)

Här kommer lite bilder på tjejjerna..Fabulous-Greta "Tindra"


Emmerdale's Quality Girl "Nita"


Vi glömde leksak hemma så vi fick improvisera och kastade ut ett par stenar i havet så Nita fick något att leta efter, hon letade på riktigt och doppade flera gånger ner hela huvudet för att försöka leta rätt på den rätta stenen.... =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar