torsdag 15 november 2012

E-kullen på gång..?

Ja, eftersom jag för närvarande är själv hemma med 2 barn och 4 hundar (Björn är iväg och jobbar borta ett tag) så kunde inte jag få till det att åka till Norge och Loke denna gången heller... Men som tur är finns det ju någon som är så ofattbart snäll och ställe rupp och kör de här 200milen i mitt ställe. Tusen tack Jessika!
Ja, Jessika är alltså med Freya hemma hos Loke nu och det har blivit parning mellan dem.
På lördag är det tänkt att de åker hemmåt igen och vi håller tummarna för att det blir småttingar mellan Freya och Loke denna gången istället.

Väntar även hem ett nytillskott. Ska bli väldigt roligt och spännande och förhoppningsvis planeras en kull till nu snart. :)
Mer info om nytillskottet kommer när hon är hemkommen och info om den andra kullen kommer när det är fastställt vilken kombo det blir.

Spännande spännande!

Sedan vill jag tacka Kristina på kennel Immortal Bull (Lokes ägare) dels för att jag får använda Loke, dels för hennes fantastiska gästfrihet och dels för vårt lilla nytillskott. Tack! :)

Nu är jag trött som tusan, ska ut med de 3 yrvädren jag har kvar här hemma en sista sväng och sedan besöka sängen och hoppas att min kära dotter vill sova inatt. :)

1 kommentar: