fredag 1 mars 2013

ÄNTLIGEN lite nya bilder

Ja, nu har jag äntligen lyckats få lite tid och hjälp att fota 4 av hundarna :)
Inte för att dom var på sitt mest samarbetsvilliga humör just den dagen...men vad gör väl det.. Det blev lite nya bilder och så även lite uppdaterat med nya bilder på hemsidan.
 
De drabbade vovvarna var
 
SE VCH Emmerdale's Marilyn Monroe  "Saga" 
 Devils Angel Delightful Dukat  "Doris" 
Mirenzo's Erdinger  "Lex"
 
Devils Angel DisconnectDubbelnougat  "Compis"


Några "bonus bilder" på de 4 hemmahundarna, tagna för ett par veckor sedan...
 & så bara "kennelflickorna"
 
 
Imorgon är vi inbokade på en inoff utställning (det blir "småttingarnas utställningsdebut), även nästa lördag blir det en inoffare och sedan bär det av till Malmö int. den 23/3.
Det var riktigt länge sedan nu, jag har inte varit och ställt någon av hundarna på utställning sedan Malmö förra året, då jag var ganska så gravid..
 
Det ska bli roligt och spännande att se småttingarna (som förvisso börjar bli stora nu, Doris och Compis är 8 mån och Lex 8,5mån).
Det ska också bli spännande att prova ställa Saga, hon har ju endast ställts ett fåtal ggr för några år sedan. Vi har bara tränat lite här hemma och det beror mycket på vad damen själv känner för hur det går. Så vi hoppas på strålande humör på utställningsdagarna. :)
 
Det var det hela för nu, mer uppdateringar kommer med både utställningsresultat, bilder och info om vilka hanar som Freya och Saga planeras att paras med nu i vår :)
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar