torsdag 31 mars 2011

Det var ett tag sedan...

Lite har hänt sedan sist.

Vår älskade lilla Chili-mamma har fyllt år, hon blev 3 år i tisdags, GRATTIS! :)

Valparna är nu 18 dagar gammla, ögon och öron är öppna och dom knatar runt i valplådan. Svansen vifftar och dom har börjat leka, morra och skälla (eller ja dom gör så gott dom kan hehe) :)
Underbara små busar och vi har en 2bent buse här hemma som helst skulle bo hos valparna dygnet runt, Lucas är förste valpvakt :)
Nita och Piggelin ligger inte långt efter att vara med och pyssla med valparna. 3valpar-3 mammor och en valpvakt hehe. Dom är roliga dom små :)

Här kommer lite bilder


Mys i valplådan :)


Trötta..
 
Tyyne & Bosse (som vi kallar lillkillen) kollar om storasyster Kiwi kanske har något mjölk.. hehe


 Devils Angel Brave Buick "Bosse" - finns fortfarande att tinga
Devils Angel Belover Bugatti "Kiwi"
Devils Angel Blessed Bentley "Tyyne"
Valpvakten Lucas med småttingarna
som igår hade tänkt att han skulle bädda till sig i valplådan och sova med de småBosse som vi kallar lilla killen är den som är först med allt, han öppna ögonen först, satte sig först, ställde sig och gick först osv.

Tyyne är busungen, hon är alltid pigg och busig, frammåt och väldigt rolig (dock svår att fota eftersom hon gärna inte är stilla när hon är vaken)

Kiwi som är störst och den som helst sover med tutten i munnen, och passar på att tömma mjölkbaren när de andra sover är den stora mysgrodan som gärna ligger på rygg, myser med mamma och sover.

Härliga små krabater med personligheter redan nu :)1 kommentar:

  1. Längtar tills nästa fredag, Lite kul med nya bilder med. Himla mysiga dom alla ser ut. Ska bli kul att träffa er alla :) /Malin

    SvaraRadera